start nieuwe cursussen

In verband met de coronacrisis zijn al de cursussen en workshops opgeschort. Zodra het verantwoord is, pakken we de draad weer op.

 

De nieuwe cursussen starten in week 4, dus op maandag 20, dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 januari 2020.  Zie het actuele cursusrooster.

In week 8 is het voorjaarsvakantie en is er geen kleien. 

Mits er plaats is, kun je altijd instromen, ook als de cursus al begonnen is.

Lees onder de foto meer nieuws >>

Atelierroute Harlingen groot succes

Jet Twijnstra nieuwspagina

In het weekend van 16 en 17 november kon het publiek voor de tweede keer kennis maken met het werk van een groot aantal kunstenaars. Vooral zondag zag je veel kunstliefhebbers. Je herkende hen aan het routekaartje dat ze in de hand hadden. Met ruim 400 bezoekers is het weekend een groot succes geweest. Uit de reacties viel op te maken dat de bezoekers het prachtig, interessant en zeer divers vonden en dat het de kunstenaars inspireerde. Wie weet, over twee jaar weer?

VERWACHTE EXPOSITIES

Jet Twijnstra, zonder titel, handgevormd, steengoed, 2018, 53x40x15 cm

Hannie Mein Keramiekgalerij

Van 16 mei tot en met 24 september is mijn werk te zien in een groepsexpositie in de Hannie Mein Keramiekgalerij in het Home Center te Wolvega.

www.homecenter.nl/keramiek-galerie

 

logo paradepaadje-kunst-en-cultuurroute

Paradepaadje

Deze kunst- en cultuurroute is 28, 29 & 30 augustus 2020. De route van Paradepaadje loopt door zes mooie dorpen, in het prachtig groene en weidse landschap in het zuidelijkste deel van de vroegere gemeente Littenseradeel in Friesland. Ook mijn werk is tijdens deze route te zien.

www.paradepaadje.nl

montage-persbericht-Zilt-Fria-Entrepot

Code Rood

Dit is de titel van de gezamenlijke expositie van Zilt (kunst sociëteit) en Fria (beroepsvereniging beeldend kunstenaars in Noord-Nederland) in het Entrepotgebouw in Harlingen op 25, 26 en 27 augustus 2020. 

www.societeit-zilt.nl

Vers uit de oven

nieuw werk Jet Twijnstra

16-03-2020 oven open

Scroll to Top